Motorstorm-studio lager klubbracing for PS4
0

Motorstorm-studio lager klubbracing for PS4

feb 21 Spill.no  

Spillstudioet Evolution Studios kunne i natt vise frem det sosiale kjørespillet DriveClub på Sonys pressekonferanse.

Klubbkjøring

Spillet tar ifølge Motorstorm-studioet en helt ny vri på kjørespill, og har blant annet latt seg inspirere av klansystemene i skytespillsjangeren. Resultatet er DriveClub, et åpent, gruppebasert racingspill, hvor man når som helst kan utfordre andre klubber till dyst, eller ta for seg de mange, mange utofrdringene som er spredt utover spillverdenen.

Les alt om PlayStation 4-avsløringen her

Visuelt er spillet slående, og vi har ikke sett nærheten av samme nivå av bilfetish siden Forza-serien introduserte muligheten til å utforske interiøret i bilene. DriveClub tar imidlertid det hele et par hakk lengre, og har introdusert en obligatorisk førstepersons synsvinkel for alle aspirerende sjåfører. Det gir masse ekstratid til å studere de mange teksturforskjellene i bilsetet, noe utviklerne var mer enn villige til å fortelle om fra scenen. 

Se trailer

DriveClub utvikles av Evolution Studios og utgis av Sony Comuter Entertainment for PlayStation 4. Spillet skal etter planen lanseres i slutten av året.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.