Nå åpner nye Azeroth!
0

Nå åpner nye Azeroth!

jul 01 Spill.no  

Spiller du «World of Warcraft» gleder du deg helt sikkert til den neste utvidelsespakken «World of Warcraft: Cataclysm». I dag åpner Blizzard dørene til den nye verdenen, via lukket betatesting.

Inviterte spillere

Det vil si at utvalgte «World of Warcraft»-spillere vil motta invitasjoner via email slik at de kan laste ned en betaversjon av den nye utvidelsen og utforske nye områder, utfordringer og de nye rasene. Betatesting foregår for å teste den nye utvidelsen i praksis, og er en nyttig måte å finne bugs og feil på.

«World of Warcraft: Cataclysm» er den tredje utvidelsen til «World of Warcraft», og mange er spente på innholdet. Blizzard har nemlig lovet å gjøre om hele spillverdenen Azeroth. Dragen Aspect Deathwing har returnert til landet, og ødelagt og forandret gamle og kjente områder, slik at store deler av verden må utforskes på nytt.

To nye spillbare raser dukker også opp: varulvrasen worgen og gobliner. I tillegg kan alle som står fast på nivå 80 jobbe seg opp til nivå 85 og lære seg nye ferdigheter.

«World of Warcraft: Cataclysm» utvikles av Blizzard Entertainment og utgis av Activision Blizzard. Utvidelsespakken skal lanseres på PC før jul i år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.