«Modnation»-fotokonkurransen!
0

«Modnation»-fotokonkurransen!

jul 01 Spill.no  

I starten av juni utlyste vi en fotokonkurranse der førstepremien var en Playstation 3 med spillet «Modnation Racers». Nå er vinneren kåret!

Kreative bilder

De femti konkurransedeltakerne fikk tilsendt hver sin dukke av en Modnation-figur. Oppgaven gikk ut på å ta et fotografi av Modnation-dukken. Jo mer kreativt, desto bedre.

Vi i redaksjonen har nå trålet gjennom alle innsendte bidrag, og kommet frem til tre vinnere. Det var ingen lett jobb å finne en vinner, vi fikk mange morsomme og kreative bidrag, men de tre under her synes vi var de beste.

1. Plass: TyfonKnut (Knut Olav Skaret)

TyfonKnut får førstepremien. Bildet til TyfonKnut er humoristisk og originalt. Ikke bare er Moddy blitt konge, men kongeriket hans trues av en katt som ser skikkelig sinna ut. Vinkelen og lyssettingen er perfekt, og får katten til å se gigantisk ut. Vi gratulerer TyfonKnut masse med Playstation 3 og spillet «Modnation Racers»!

2. Plass: Crizt (Christian F. Sorgendal)

Crizt har brukt spillrelaterte props, og lar Moddy spille på en Nintendo DS. Morsomt nok i seg selv, men prikken over i-en er at Moddy spiller flerspiller sammen med Christian, som har plassert seg selv i bakgrunnen. Bra bildekomposisjon og bra tematikk gjør at Crizt får et eksemplar av «Modnation Racers» i premie.

3. Plass: CamillaK (Camilla Kolstad)

Det er sommer og sol, og CamillaK gjenspeiler årstiden perfekt i sitt bilde. Ikke bare er Moddy blitt en jente med kjole, CamillaK har flettet en lekker liten blomsterkrone til dukken. Plasseringen nede ved havet er perfekt, og Camillas bilde gir oss en herlig sommerfølelse.

Spill.no gratulerer de tre vinnerne, og applauderer alle de kreative bidragene fra våre lesere!

For resten av konkurransebidragene, klikk deg videre til neste side!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.