Nytt «Final Fantasy» til høsten!
0

Nytt «Final Fantasy» til høsten!

jul 02 Spill.no  

Har du rundet «Final Fantasy XIII» tre-fire ganger allerede, er du muligens veldig klar for å investere noen hundre timer i det kommende onlinerollespillet «Final Fantasy XIV». 30. september lanseres spillet på PC.

Forvirrende?

Bare for å forvirre litt ekstra. «Final Fantasy XIV» er ikke oppfølgeren til «Final Fantasy XIII», men oppfølgeren til «Final Fantasy XI». Mens de tradisjonelle «Final Fantasy»-spillene er enspilleropplevelser med fokus på å fortelle en dramatisk historie, var «Final Fantasy XI» et onlinerollespill som lignet mer på spill som «Everquest» og «World of Warcraft» i spillmekanikkene.

«Final Fantasy XI» var det første onlinerollespillet som ble lansert på konsoller, med både Playstation 2- og Xbox 360-versjoner på markedet. Spillet har hatt rundt 500.000 aktive spillere de siste årene, og til tross for at det er åtte år gammelt er det fortsatt det ledende onlinerollespillet i Japan.

Med «Final Fantasy XIV» introduserer Square Enix en ny verden, og et nytt erfaringssystem. Man går ikke lenger opp i nivåer på tradisjonell måte, men blir flinkere i karakterenes ferdigheter.

PC-versjonen av «Final Fantasy XIV» lanseres 30. september i år, mens Playstation 3-versjonen ikke vil dukke opp før i mars 2011.

Se neste side for bilder fra spillet!

«Final Fantasy XIV» utvikles og utgis av Square Enix. Spillet lanseres på PC 30. september og på Playstation 3 i 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.