Kommer kultklassikerne på PS3?
0

Kommer kultklassikerne på PS3?

jul 02 Spill.no  

Med relanseringen av de gamle «God of War»-spillene på Playstation 3 i «God of War Collection», svirret ryktene om at flere PS2-spill ville bli gjenutgitt på Playstation 3 i HD-grafikk. På E3 ble det bekreftet at Sly Cooper-spillene relanseres på Playstation 3, men to av de spillene det blir skreket høyest om er kultklassikerne «Ico» og «Shadow of the Colossus».

– Klar over etterspørselen

Nettsiden Joystiq har intervjuet Sonys sjef for internasjonale spillstudioer, Shuhei Yoshida, som bekrefter at Sony er klar over etterspørselen.

– Så snart vi lanserte «God of War Collection» i HD fikk vi forslag til andre spill. Og «Ico» og «Shadow of the Colossus» er på toppen av den listen. Vi er klar over etterspørselen, og vi har selv lyst til å spille spillene i HD med bedre bildeoppdatering, så dette er noe vi er bevisst, sier Yoshida i intervjuet med Joystiq.

Er dette Sonys måte å bekrefte at samlepakken med spillene kommer? Ivrige nettbutikker har allerede annonsert samlepakken for lansering i 2011, så vi krysser fingrene for at vi er et steg nærmere en gjenutgivelse av to spillperler på Playstation 3.

Se bilder fra originalspillene på de neste sidene!

Shadow of the Colossus:

Ico:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.