Hva er ditt største spilleminne?
0

Hva er ditt største spilleminne?

jul 03 Spill.no  

Da har vi kommet til juli måned og sommeren er godt i gang. Nå som solen står høyt på himmelen og varmegradene er godt over 20, har folk virkelig begynt å trekke ut i den herlige norske sommeren. Med dette i tankene lurte jeg og Alec litt på om det også fantes noen spillere ute i det varme været. Armert med videokamera, mikrofon og spørsmålet; hva er ditt største spillminne? Tok vi derfor turen ut til Frognerparken her i Oslo.

 

Vi var riktignok ikke helt heldig med været og selv om temperaturen var fin og solen sto høyt var det også noe overskyet. Likevel fant vi nok av folk som var villige til å svare på spørsmålet og både yngre, eldre og besøkende fra andre land hadde gode spillminner å dele. Det hele ble selvfølgelig klippet sammen til video-snutten dere kan se under.

 

Etter å ha sanket spillminner fra de solslikkende menneskene i Frognerparken er vi også veldig nysgjerrige på hva slags spillminner dere har. Vi sender derfor spørsmålet videre til dere. Hva er ditt største spillminne?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.