Nettspill plukker opp Indy
0

Nettspill plukker opp Indy

sep 18 Spill.no  

FarmVille-utvikler Zynga har inngår samarbeid med Indiana Jones-selskapet LucasFilm om bruk av eventyrhelten i sitt nye sosiale spill, Adventure World.

Facebook-eventyr

Det er en stund siden vi har sett eventyrerikonet Indiana Jones i spillform nå. Sist vi så ham var det i Lego-versjoner av filmene, og men unntak av PS2-spillet The Staff of Kings, må vil helt tilbake til 2003 for å finne et vaskeekte Indy-eventyr. Nå har imidlertid Zynga, mest kjent for gigasuksessen FarmVille, inngått et samarbeid om bruk av skattejegeren i sitt nyeste spill, Adventure World.

Spillet, som allerede før samarbeidet bar sterkt preg av inspirasjon av helten, har nå endret navn til Adventure World: An Indiana Jones Game. I spillet tar du rollen som en venn av Induy, og kan sammen med venner på Facebook utforske jungelen rundt leiren din, og ikke minst finne skatter og løse mysterier. Spillet er gratis å spille, og kan finnes HER.

Se lanseringstraileren for Adventure World her:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.