Nintendo slenger seg på indie-bølgen for fullt
0

Nintendo slenger seg på indie-bølgen for fullt

nov 14 Spill.no  

I går var det duket for nok en Nintendo Direct-sending, som er navnet på livesendingene hvor Nintendo informerer oss om hva som er nytt i Nintendo-land. Hovedfokuset under gårsdagens sending lå på tidligere annonserte spill til Nintendo 3DS, men selskapet kunne blant annet også vise fram en hel haug med indie-titler som er på vei til både 3DS og Wii U.

Blant indie-titlene som er på vei finner vi noen nye, noen gjenutgivelser, og spill i allverdens sjangre. Norske Rain Games’ Teslagrad, plattformspillet 1001 Spikes og kunstspillet Tengami er eksempler på titler vi kan vente oss på Nintendos plattformer, men vi gjør heller som Reggie selv gjorde i sendingen, og viser dere traileren som presenterer de alle i stedet for å ramse de opp.

Som man kan se er det tydelig at Nintendo ønsker å bli enda mer aktuell for indie-utviklere enn tidligere, og det blir spennende å se hvordan dette fokuset utvikler seg i framtiden. Relatert til framvisningen av indie-titlene, kunne de for øvrig også meddele at de for tiden kjører ukentlige salg på sin digitale spillbutikk.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.