Nok en trailer fra «Battlefield 3»
0

Nok en trailer fra «Battlefield 3»

mar 30 Spill.no  

Del tre av Dice og EAs trailerserie fra «Battlefield 3» har dukket opp. Jeg vet at ingen av dere bryr dere om denne teksten uansett når det er snakk om en ny «Battlefield 3»-trailer, så jeg benytter anledningen til å si at sola skinner, vinduet bak meg er åpent og en deilig vårbris kjøler meg ned. Jeg er også litt kaffetørst, så snart går jeg og henter meg en kopp kaffe. Og mens jeg gjør det kan du se på den nyeste «Battlefield 3»-traileren her:

«Battlefield 3» utvikles av Dice og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres på Playstation 3, Xbox 360 og PC høsten 2011.

Les også:

Spill.no nominert til årets medie

L.A. Noire hylles på filmfestival

Yakuza 4-anmeldelse

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.