Norges første spillquiz?
0

Norges første spillquiz?

mar 21 Spill.no  

De fleste storbyer har et eller flere utesteder som har quiz-kvelder, men disse dreier seg som regel om samfunnskunnskap eller musikk. Aslak Borgersrud og Magnus Tellefsen har sett seg lei av denne tematikken, og tirsdag 22. mars arrangerer de Norges første quiz om spill på en pub i Oslo.

Høyt nivå

Quizzen finner sted på utestedet Tilt i Oslo sentrum, og skal vi dømme ut fra interessen på quizzens Facebook-gruppe, blir nivået høyt. Spillanmeldere fra VG, Dagbladet, Spill.no, Gamer.no og Gamereactor har meldt sin ankomst, sammen med mange andre spillinteresserte.

De to arrangørene er Magnus Tellefsen og Aslak Borgersrud. Magnus har tidligere jobbet som redaksjonssjef i Gamereactor og redaktør i bransjebladet Faro Journalen, mens Aslak er mest kjent som rapper i Gatas Parlament og programleder for radioprogrammet (og podcasten) Spillmatic.

Vi møtte de to i Oslo Sentrum for å spørre de ut om quizzen, og intervjuet kan du se i videoen her:

Les også:

Søndagstapas

Pinlig partyflopp – Yoostar 2-anmeldelse

Videoblogg – katastrofer og underholdning

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.