Norskutviklet Mech-spill
0

Norskutviklet Mech-spill

jan 11 Spill.no  

Den norske spillutvikleren Artplant annonserte i går sitt nyeste spillprosjekt: Mech Tactics, et nettleserbasert taktisk fremtidskrigsspill som skal utgis av dtp entertainment.

Fortsatt i verdensrommet

I fjor stod Artplant bak det nettleserbaserte onlinespillet Battlestar Galactica Online basert på den kjente TV-serien. Spillet er i utgangspunktet gratis å spille, og passerte 7,5 millioner registrerte spillere for en knapp måned siden. Mech Tactics vil også være gratis å spille, og utvikles med 3D-motoren Unity.

Vi vet lite om spillet så langt, bortsett fra at det er et taktisk krigsspill der flere spillere kjemper mot hverandre med gigantiske mech-roboter. Man kan også bygge opp sine egne enheter i spillet. Spillet vil bli nettleserbasert og free-to-play. Lanseringsdato er ikke satt ennå.

Artplant er en av Norges mest erfarne spillutviklere, og har tidligere laget barnespill som Jul i Skomakergata, Stalljenta, Henga & Bia og Kaptein Sabeltann, samt MMO-spillet Battlestar Galactica Online.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.