Nye bilder fra den ville vesten
0

Nye bilder fra den ville vesten

jan 24 Spill.no  

«Red Dead Redemption» er oppfølgeren til «Red Dead Revolver» fra 2004, men det er mye som tyder på at spillet ikke vil være en direkte oppfølger. Med en ny hovedkarakter, en ubeslektet handling og en åpen verden, minner spillet mer om en «Grand Theft Auto»-tittel satt til den ville vesten. Det er jo heller ikke så rart da «Red Dead Redemption» bruker samme spillmotor som siste inntredelse i Rockstar Games kjente forbrytelsesentrerte spillserie. «RAGE» eller «Rockstar Advanced Game Engine» har blitt mye forbedret siden 2008, noe som er tydelig i den siste traileren fra spillet (traileren kan ses her).

 

De nyeste skjermbildene fra «Red Dead Redemption», som kan ses under, skal ifølge Rockstar Games vise frem spillets «cover»-system. Bortsett fra å være pene å se på, er det dessverre lite å trekke ut av bildene. Inntil videre kan vi bare håpe at også «cover»-systemet har forbedret seg siden 2008.

 

Helt nederst er det også en trailer fra spillet, både med filmscener og in-game.

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.