Et tiår med arv
0

Et tiår med arv

jan 23 Spill.no  

Rebellion Developments «Aliens vs. Predator» er den spirituelle oppfølgeren til 1999s suksesstittel med samme navn. Spillet er satt til utgivelse i løpet av februar, midt i en haug av store titler. Derfor er det kanskje ikke så rart at Rebellion og Sega velger å spille på nostalgistrengene. Det er nettopp dette de nå gjør i den siste utviklerdagboken til spillet.

Utviklerdagboken, som kan ses under, sammenligner 1999s utgivelse med den kommende tittelen. Rebellion snakker ut om hva de føler gjorde originalen til en minneverdig tittel og hvordan de håper å forbedre disse elementene i et spill av den nyeste generasjonen. Samtidig blir selvfølgelig begge titlene vist fram. Det er kanskje usikkert om Rebellion klarer å vekke nostalgien hos alle de potensielle kjøperne. Selv sitter jeg ihvertfall med nostalgistrengene i full vibrasjon og gleder meg til å ta fingrene fatt.

«Aliens vs. Predator» har slippdato 19. februar 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.