Nytt Alan Wake blir XBLA-spill
0

Nytt Alan Wake blir XBLA-spill

mai 20 Spill.no  

Nettstedet XBLAFans hevder å ha hørt fra en “ekstremt troverdig kilde” at det neste Alan Wake-eventyret vil ha undertittelen Night Springs, og vil være eklsklusivt for nedlasting via Xbox Live Arcade.

TV-serie

Dette samstemmer fint med et intervju fra utvikler Remedys Oskari Hakkinen til Eurogamer tidligere denne måneden, hvor han røpet at mer Alan Wake er på vei, men at det verken er Alan Wake 2 eller nedlastbart innhold til det nåværende spillet det er snakk om.

XBLAFans hevder også å ha sett skjermbilder fra det nye spillet, men ble bedt om å ikke offentliggjøre dem. Night Springs er navnet på TV-serien som dukker opp på skjermene rundt omkring i spillet. Alan har tidligere skrevet for serien, og har blitt bedt av produsentene om å skrive flere episoder.

Ifølge Wikia-siden  kommer man over et Xbox 360-spill ved navn Night Springs inne på Hartman-klinikken, men det spørs om Remedy har tenkt så langt frem i tid til at dette var bevisst i forhold til det ryktede XBLA-spillet.

I motsetning til Spill.nos redaksjon har Remedy allerede bekreftet at de ikke kommer til å være tilstede på årets E3-messe, men det er nok ikke utenkelig at vi får høre mer om Alan Wake: Night Springs der likevel. Vi lover å komme tilbake med håndfast informasjon når det dukker opp.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.