Nytt om håndholdt Uncharted
0

Nytt om håndholdt Uncharted

mai 20 Spill.no  

Det franske nettstedet Gameblog.fr intervjuet nylig Uncharted-utvikler Naughty Dogs Christophe Balestra om det kommende Uncharted-spillet for Sonys neste håndholdte konsoll, med arbeidstittelen NGP.

Parallell handling

Om fransken din er rusten, kan vi fortelle at Balestra her blant annet røper at handlingen i det håndholdte spillet blir lagt til mellom de to første Uncharted-universet for Playstation 3. Historien skal ifølge Balestra gå parallelt med resten av Uncharted-spillene, så det skal nok tettes noen hull med tanke på tiden som har gått mellom Uncharted: Drake’s Fortune og Uncharted 2: Among Thieves. I tillegg vil spillet høyst sannsynlig kunne “snakke” med Uncharted 3, som også lanseres senere i år.

Tonen i spillet vil imidlertid være ganske annerledes enn konsollversjonene. Håndholdte spill skal kunne nytes i små porsjoner, gjerne på bussen eller i løpet av korte ventepauser, så fokuset er flyttet mer over på utforskning enn action, noe som gir spilleren mer pusterom.

Uncharted NGP utvkles av Sony Bend, som sist lagde Restistance: Retribution for PSP, mens Naughty Dog tar seg av utviklingen av storebror Uncharted 3: Drake’s Deception.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.