Nytt design for PSN?
0

Nytt design for PSN?

jul 05 Spill.no  

Kilder nettstedet Reg Hardware har vært i kontakt med hevder Sony jobber med utviklingen av et mer bildepreget PlayStation Network-design, i samme gate som Xbox Live og Steam.

Under testing

Etter å ha mottatt kritikk for et altfor teksttungt brukergrensesnitt, skal Sony ifølge foreløpig anonyme kilder være i full gang med å markedsteste et nytt, bildefokusert design. Kildene kaller det “et estetisk layout med logisk markerte områder og rolodex-lister”, og forteller videre om en rekke forbedringer.

Filmseksjonen skal blitt ombygd til en IMDB-lignende database, hvor man raskt kan finne tilgjengelige filmer med ønskede skuespillere, se rollelister, og så videre. Det samme er gjort med spilldelen, hvor spillene er delt opp i sjanger, utgiver, utvikler og så videre. Det er også snakk om en “ukens tilbud”-seksjon i menyene.

Ettersom Sony fremdeles har til gode å kommentere disse ryktene, er dette fremdeles for rykter å regne, men vi håper selvsagt å komme tilbake med mer informasjon innen kort tid.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.