Rockstar dropper Team Bondi
0

Rockstar dropper Team Bondi

jul 06 Spill.no  

Ifølge kilder GameIndustry.biz har vært i kontakt med, har utgiver Rockstar ingen ønsker om å jobbe med L.A. Noire-utvikler Team Bondi igjen.

Ødelagt forhold

Vi fortalte nylig om de fryktelige arbeidsforholdene under utviklingen av detektivspillet L.A. Noire, som nettstedet IGN avdekket etter tips fra kilder ansatt i Team Bondi. Nå viser det seg at det ikke bare er de ansatte som har hatt et horn i siden til utvikleren. Ifølge nye anonyme kilder, som også hevdes å ha vært ansatt i selskapet, har også forholdet til utgiver Rockstar blitt ødelagt.

– Jeg har hørt om Rockstars forakt for Team Bondi, og de har gjort det temmelig klart at de ikke kommer til å utgi Team Bondis neste spill, forteller kilden til GameIndustry.biz, og fortsetter:

– Team Bondi prøver å finne en ny utgiver for deres neste spill, men forholdet til Rockstar har blitt stygt skadet – Brendan (McNamara, sjef i Team Bondi. Red. anm.) tror L.A. Noire ble en suksess på grunn av hans visjon, men jeg mener Rockstar reddet prosjektet. De fortsatte å spytte penger inn i L.A. Noire, og markedsføringen deres var fantastisk. Uten deres støtte hadde Team Bondi gått under for flere år siden, avslutter han.

Det skal tidligere ha vært snakk om bråk mellom de to selskapene, hvor Team Bondi har hevdet Rockstar har tatt for mye kreativ kontroll over prosjektet, og slik det ser ut nå, er visst stridsøksen langt fra begravet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.