Nytt fantasi-action annonsert
0

Nytt fantasi-action annonsert

mar 15 Spill.no  

Bethesda Softworks er nok mest kjent som utviklerne bak «Elder Scrolls»-serien. Selskapet er derimot også en utgiver, som faktisk har blitt ganske stor over de siste årene. Blant annet ble spillmotor og FPS-giganten id Software («Doom» og «Quake») kjøpt opp av ZeniMaxm (Bethesda Softworks sitt moder-selskap) i fjor. Bethesda Softworks har derfor blitt utgiveren for id Softwares kommende titler, hvor vi blant annet finner «Rage» og «Doom 4». Ellers står de også som utgiver for Splash Damage sitt høyt forventede «Brink». Det siste prosjektet som Bethesda Softworks har tatt under sine utgiver-vinger er altså inXile Entertainment sitt ny-annonserte spill «Hunted: The Demon’s Forge».

En utvikler med mye å leve opp til

inXile Entertainment er nok et utviklerselskap som virker nytt for de fleste. Det vil ikke derimot si at det er nybegynnere det her er snakk om. Selskapet ble etablert i 2002 av Brian Fargo, en av Interplay Productions grunnleggere. Brian Fargo har med andre ord mye erfaring fra bransjen og har blant annet jobbet på prosjekter som «Baldur’s Gate», «The Bard’s Tale» og «Fallout». Det er sammen med Michael «Maxx» Kaufman, tidligere kjent fra «Kingpin: Life of Crime», «Redneck Rampage» og «Return to Castle Wolfenstein», han nå går inn for å lage et samarbeidfokusert fantasiaction-spill.

Fantasi, action og samarbeid

Ideen bak «Hunted: The Demon’s Forge» er å lage en såkalt «dungeon-crawler» med intensiteten av et moderne skytespill. Spillet skal også ha stor fokus på samarbeidspilling (coop). Spillerne vil kunne velge mellom de to leiesoldatene Caddoc, en sverdmester, og E’lara, en bueskytter-ekspert. Hyret inn for å finne savnede landsbyfolk, må de to leiesoldatene kjempe seg gjennom truende fangehull, nedgrodde ruiner og øde landsbyer. Spillet er satt til en mørk fantasi-verden kalt Kala Moor. Mørke makter har fordervet landet og underverdens forferdelige skapninger treder frem fra alle kriker og kroker.

 

Annonseringen kom også med noen ganske spennende skjermbilder. Flere av skjermbildene kan ses under. Spillet. som er basert på den veldig populære «Unreal 3»-motoren, ser allerede ut til å holde løftet om mørk fantasiaction av høyeste kvalitet. Da spørs det bare om spillet faktisk lever opp til allerede stigende forventninger.

 

«Hunted: The Demon’s Forge» har ingen antydet slippdato. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.