Mangfoldig flerspillerdel
0

Mangfoldig flerspillerdel

mar 16 Spill.no  

Ruffian Games sitt «Crackdown 2» virker å være et åpenverden-spill med kaotiske proporsjoner. Som oppfølgeren til en av sjangerens mest elskede spill, har «Crackdown 2» enda mye å bevise. Ruffian Games lover derimot å utvide spillet på alle plan. Spillere vil igjen få sjansen til å styre en politiagent med superkrefter rundt i en storby fylt med skurker, mutanter og sivile. Denne gangen i en større by, utrustet med større rustning, større våpen og større kjøretøy. Alt i alt burde spillet i det minste by på enda mer action. Ruffian Games annonserte i går at spillet endelig har fått en utgivelsesdato og de jobber nå på spreng for å knuse alle «bugs» innen spillet er å se i butikkene 9. juli 2010. Likevel har de klart å sette sammen en splitter ny utviklerdagbok til spillet.

 

Det er ikke bare på enspillerfronten at «Crackdown 2» har blitt utvidet. Flerspillerdelen har også en rekke nyvinninger å by på. Det er nettopp dette den nye utviklerdagboken, som kan ses under, forteller om. Her finner vi kompetitiv spilling for opp til 16 spillere, samarbeidspilling for opptil fire spillere, et mangfold av forskjellige moduser og sømløst skifte mellom enspiller og flerspillerdelen. Dette burde med andre ord love mange timer med underholdning både mellom venner og fiender.

 

«Crackdown 2» har slippdato 9. juli 2010. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.