Nytt Medal of Honor i år?
0

Nytt Medal of Honor i år?

jan 12 Spill.no  

Spillkjeden Game skrev tidligere en melding på Twitter om nytt Medal of Honor og Need for Speed fra Electronic Arts i 2012.

Oops!

Det er ikke alltid like lett å befinne seg i butikkleddet. Leverandørene drukner en konstant i salgsinformasjon og markedsføring, og det er ikke alltid like innlysende hva publikum allerede vet og hva som er industrihemmeligheter. I hvert fall ikke om vi skal tro spillkjeden Game, som kan ha tråkket i salaten for Electronic Arts’ markedsstrategi for det kommende året.

– EA-presentasjonen var flott, et nytt Medal of Honor og Need for Speed 13 ble nevnt! EA har et spennende år foran seg, heter det i en Twitter-melding fra butikkjeden.

Meldingen er nå for lengst slettet fra Twitter, trolig etter en mindre hyggelig samtale med EAs markedskontor. Det skal nevnes at det ikke akkurat kommer som noe sjokk at Electronic Arts følger opp fjorårets Battlefield 3-suksess med et nytt Medal of Honor-spill (og de har jo strengt tatt allerede hintet om det), og det mest overraskende med Need for Speed-delen av Twitter-meldingen er vel at serien bare har kommet til 13. Men det er alltid interessant å finne annonseringene før leverandørene selv tar bladet fra munnen. 

Ikke overraskende er det foreløpig stille som graven fra Electronic Arts i denne saken, men vi kommer tilbake med mer info når det skjer noe.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.