Nytt reisebrev fra TG
0

Nytt reisebrev fra TG

apr 06 Spill.no  

Tradisjon tro er Spill.no på TG. I år er det vår utegående reporter Lisa Søndmør som har tatt turen, og hun vil levere daglige blogger og reisebrev. For mer fra Lisa på TG, følg bloggen hennes på http://prinz.bloggr.no/ -red.

Dag tre av TG er gjennomført!

Dagen startet igjen med å våkne, det er noe med det der. Er nesten trist å innrømme at jeg ikke klarer å holde meg våken en Gathering-natt, men sånn er det blitt.

I dag var det åpent for alle i svømmehallen på Hamar, så jeg og frøken assistent tok turen opp! Det ble tre timer med kaldt vann, billigere mat og litt mer privat dusjing, så om man regner sammen var det mer pluss enn minus. Og det er jo alltid fint! Bussene opp var så fulle at en god del måtte stå i midtgangen, la oss bare ikke håpe at svømmehall-arbeiderne bruker fire dager på å rense vannet der oppe slik de gjorde i fjor…

Annet enn det har det ikke skjedd så mye i dag, vi har spilt en del, som vanlig! World of Warcraft og Super Meat Boy har fått kjørt seg enda mer i dag, og det ene colabrettet vårt er tomt. Det mest spennende som har skjedd i dag er nok det aktuelle utenfor spillverdenen, KANDU-standen har blant annet hatt en dansekonkurranse som var mer enn interessant! Der møtte det opp alt fra vrikkende jenter til gamle menn og jokkende pirater. Premien lød på 1000 kr, og vinneren fortjente det nok!

Litt etter var det Super Smash Bros. Meelee-compo, og jeg håpet på å komme litt langt i år, slik som i fjor! Den drømmen ble ingen virkelighet, da, ettersom jeg ikke overlevde første runde en gang. Jeg trøster meg med at kontrolleren ikke fungerte ordentlig, som den skikkelig dårlige taperen jeg er.

Jeg og assistenten bega oss også ut på å gjøre en practical joke mot en kompis av meg som befinner seg i skipet, noe som kanskje ikke var verdens beste idé. Den resulterte i opprevne T-skjorter og stjålne eiendeler, så jeg anbefaler ingen å gjøre «morsomme» ting mot trøtte og sultne TG-deltagere – det kan straffe seg!

Over og ut fra i dag!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.