0

Overwatch Retribution event går live i kveld

HJEMMLIGE TRAKTER: Et Overwatch-anlegg i Oslo blir angrepet av Talon i denne tegneserien.

Fra og med i kveld, 10. april til 30. april kan du spille den nyeste eventen i Overwatch. Denne oppdateringen har fått navnet Retribution og vil gi spillere to nye PvE-moduser basert på et Blackwatch oppdrag for åtte år siden i Overwatch sin historie. Blackwatch er Overwatch sitt svar på et Black Ops-lag som gjør sine oppdrag litt utenfor boka. Dette laget består av McCree, Moira og Genji med Reaper som lederen. Du kan se oppdragsbriefen i videoen over.

Hvis videoen over ikke er nok, så kan du også lese en tegneserie som forteller om hendelsene rett før oppdraget starter. Den kan du laste ned her fra den offisielle Overwatch-bloggen.

OPPRØR: Det nærmeste du kommer en historiemodus i Overwatch.

I tillegg til Overwatch Retribution, kommer også Overwatch Uprising tilbake. Uprising var tidligere en event i lik stil som Retribution, men nå handler oppdraget om Tracers aller første runde i manesjen. Tracer blir med Reinhardt, Torbjörn og Mercy til King’s Row i London, for å stoppe en gjeng roboter kalt Omnics fra å ta over byen. Hvis du ønsker å skaffe noen spesielle skins til dine favorittfigurer som du ikke greide i fjor, har du en gylden mulighet nå.

Overwatch Retribution starte på PC, Xbox One og Playstation 4 mellom klokka 19.00 og 20.00.

About Stig Kenneth Limmesand

Stig Kenneth Limmesand. 28 år og enda ikke voksen. Bachelorgrad i videojournalistikk. Spiller alle mulige spill, men foretrekker eventyr og plattformer. Favorittene er blant annet Mario, Zelda, Crash Bandicoot, Uncharted og Guitar Hero.