Pangstart for PS3 i 2011
0

Pangstart for PS3 i 2011

des 21 Spill.no  

Sony annonserte i ettermiddag datoen for to etterlengtede Playstation 3-spill. Både «LittleBigPlanet 2» og onlinerollespillet «DC Universe Online» skal begge lanseres i januar neste år.

Solid åpning

«LittleBigPlanet 2» er oppfølgeren til det kritikerroste «LittleBigPlanet» som lot deg skape ditt eget plattformspill. I oppfølgeren er du ikke lenger begrenset til å lage plattformspill, du kan lage så og si hva du vil, og spillet har også mer innhold for de som liker å spille fremfor å skape. Spillet lanseres 19. januar i Europa.

«DC Universe Online» er det første onlinerollespillet til Playstation 3. Det foregår i tegneserieuniverset til DC, der du kan lage din egen superhelt eller superskurk som kan prøve å hamle opp med Batman og Supermann. Spillet vil kreve et månedsabonnement, og kommer i salg 12. januar.

Begge disse titlene får følge av en annen profilert stortittel samme måned, nemlig den etterlengtede PS3-versjonen av «Mass Effect 2» som skal komme i salg 27. januar.

Det kan med andre ord være lurt å ønske seg penger til jul, PS3-spillere!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.