Narnia-fest!
0

Narnia-fest!

des 22 Spill.no  

I går ga vi bort en bråte med filmer på blu-ray og DVD. Vi holder oss til filmens verden, i romjula har nemlig «Legenden om Narnia – Reisen til det ytterste hav» kinopremiere, og vi har mottatt en gigantisk eske med stæsj fra filmen som vi deler ut til tre heldige vinnere i dag.

Narnia-stæsj

I den digre eska med Narnia-stæsj finner vi blant annet Narnia-paraplyer, Narnia-skrivebøker, Narnia-puslespill, Narnia-nøkkelring, Narnia-flytepenn, Narnia-T-skjorter for barn og voksne og komplette samlinger med alle bøkene i Narnia-serien. Som vanlig må du se dagens video og svare på spørsmålet nederst i konkurransen for å delta.

I går lurte vi på hvilket spill Jon Cato spilte, og det riktige svaret var «Dragon’s Lair». Vinnerne av julekalenderne annonseres i romjula.

Vil du se bilder av Narnia-premiene, klikk deg inn på neste side! For å bli medlem av Fox Norges fan-gruppe på Facebook, klikk her. Vil du kjøpe billett til Narnia-filmen kan du klikke på denne linken. For å besøke hjemmesiden for Narnia klikker du her

.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.