Path of Exile på vei til PS4
0

Path of Exile på vei til PS4

nov 08 Anders Lønning  

Hvis du som så mange andre føler deg forsmådd av at Blizzard ikke annonserte Diablo 4 på helgens BlizzCon-messe, har jeg gode nyheter til deg.

Utvikler Grinding Gear har nemlig avslørt at  Free-to-Play action rollespillet Path of Exile skal lanseres på PS4 i desember. Spillet har eksistert i en årrekke på PC, men har først i år valgt å ta steget over til hjemmekonsollene, da det først ble sluppet på Xbox One i august.

Lanseringen skjer tilsynelatende samtidig med en ganske heftig oppdatering/utvidelse til spillet, i form av patch 3.5.0 som rulles ut 7. desember, men denne datoen har ennå ikke blitt offisielt bekreftet som lanseringsdatoen av spillet på PS4.

På lik linje med Warframe har Path of Exile vært en av de få free-to-play spillene som faktisk har et godt rykte på seg for å bruke en rettferdig f2p modell som ikke er ute etter å flå spillerne sine for hvert øre de har, men i stedet tilbyr en solid opplevelse som spillerne ønsker å bruke pengene sine på.

Så hvis du ikke er alt for opptatt med å glede deg til lanseringen av Diablo Immortal så kan du jo prøve dette mens du venter.

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.