Ingen planer for Warcraft 4 sier Blizzard
0

Ingen planer for Warcraft 4 sier Blizzard

nov 08 Anders Lønning  

Hvis du ser på annonseringen av Warcraft III: Reforged som et slags godt tegn for hva som ligger i fremtiden til serien bør du nok nedjustere forventningene litt.

For i et intervju med Gamespot kunne senior produsent hos Blizzard, Pete Stilwell avkrefte at de har Warcraft IV under utvikling.

– Jeg ønsker ikke å utelukke det helt, men vi har ingen planer for Warcraft 4 per i dag. Akkurat nå prioriterer vi å gjøre Warcraft III: Reforged så autentisk som mulig.

Dette er i tråd med hva vi har hørt før, når Starcraft II: Legacy of the Void produsent Tim Morten sa at selv om den utvidelsen var slutten for historien for denne gang, så er døren åpen for både et nytt Starcraft og Warcraft i fremtiden, selv om ingenting er planlagt ennå.

WC3: Reforged er en komplett remaster av Warcraft 3: Reign of Chaos og utvidelsen The Frozen Throne. Den har nye modeller og animasjoner, oppdaterte kart, historoppdrag og kan spilles i 4K. Stillwell har også bekreftet at Blizzard ønsker å retconne deler av historien fra Warcraft III for å passe sammen med historien som har blitt fortalt i løpet av 14 år med World of Warcraft

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.