Piratversjon på nett
0

Piratversjon på nett

jul 04 Spill.no  

Den store skrekken for mange spillutviklere er lekkasjer og piratkopiering i forkant av spillanseringer. Nå har Epic Games og Microsoft blitt rammet av en lekkasje, en nesten ferdig versjon av Gears of War 3 har nemlig lekket ut på nett.

Utviklerversjon

Versjonen det er snakk om er en utviklerversjon, og krever en spesiell modifisert Xbox 360 for å kunne avspilles. Ifølge piratene som har spredd versjonen kan man spille gjennom enspillerdelen av spillet både alene eller i samarbeidsmodus, men enkelte oppdrag på slutten mangler «kanskje».

For Epic Games er dette svært kjedelig, og i et intervju med nettsiden IGN hevder de at denne versjonen av spillet ikke er representativ for det endelige spillet, og de ber fansen om å holde seg unna. Gears of War 3 lanseres ikke før i september.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.