Portal-våpen i full størrelse
0

Portal-våpen i full størrelse

mar 28 Spill.no  

Leketøysprodusent Neca har planer om å selge 5000 kopier av portalskyterne som brukes i Valves plattformklassikere Portal og Portal 2.

Portabel Portal

Det er ikke mer enn et tiår siden spill-effekter var så å si umulig å skaffe på disse breddegrader, og måtte spesialbestilles fra USA. Men med inntoget av amerikanske butikkjeder og populariseringen av internett, er dette ikke lenger en trist realitet. I stedet oversvømmes markedet av leketøy og replikaer av vekslende kvalitet.

Et av de mer attraktive tilskuddene på markedet er imidlertid Necas forsøk på å gjenskape den svært så populære Aperture Science Hanheld Portal Device (ASHPD), eller Portal Gun, som den kalles på folkemunne. Leketøysprodusenten legger neste måned ut et begrenset opplag på 5000 eksemplarer for salg via nettsiden sin, og i en ny video kan du se hvordan den tar seg ut. Prislappen havner rundt 150 dollar.

Se video


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.