PS4 kommer før Xbox 720
0

PS4 kommer før Xbox 720

okt 21 Spill.no  

I et intervju med bransjenettstedet IndustryGamers hevder markedsanalytiker Colin Sebastian at Sony vil slippe en ny konsoll før Microsoft, og at det høyst sannsynlig blir snakk om 2014 tidligst.

Helt uenig

Det har lenge versert rykter om at Microsoft kommer til å annonsere sin neste konsoll, kalt Xbox 720 av spillpressen, på neste års E3, og lansere den på markedet i 2013. Og det har i tillegg vært stor enighet om at Sony ville vente til etter dette med å komme med sin Playstation 4.

Alt dette er selvfølgelig kun basert på rykter og synsing fra folk som har greie på spillbransjen, og ikke faktiske uttalelser fra konsollutviklerne selv. Nå har en annen ekspert kommet på banen, Colin Sebastian fra analyseselskapet RW Baird, og han er helt uenig med ryktene.

– Vi regner med Sony kommer til å være først på markedet, kanskje så tidlig som i 2013, men mer sannsynligvis i 2014. Det er fremdeles mye investert som skal tjenes inn igjen i den pågående generasjonen, hevder Sebastian.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.