Ratchet & Clank: Nexus har nådd gullstatus
0

Ratchet & Clank: Nexus har nådd gullstatus

okt 17 Spill.no  

Den neste innstallasjonen i den tidløse plattformfavorittserien Ratchet & Clank er ferdig polert og klart for salg. Skaperen, Insomiac Games NC, melder også at spillet vil inkludere en gratis utgave av det bestselgende PSN-spillet Ratchet & Clank: Quest for Booty, som ble sluppet i 2008. Quest for Booty er et kort, men viktig mellomledd i Future-serien, som består av Tools of Destruction, Quest for Booty, A Crack in Time og den kommende epilogen Nexus.

Det sies også at Europa må vente en uke ekstra på spillet, og får ny lanseringsdag onsdag 20. november. Amerikanerne får derimot godte seg med spillet allerede en uke før.

Spillet slippes her til lands for kun €29,99, eller bortimot 300 kroner. Det er verdt å nevne at dette blir et kortere spill enn det storslagne A Crack in Time, men samtidig mye lenger enn Quest for Booty og QForce. 

Ratchet & Clank: Nexus lanseres 20. November på PlayStation 3. Spillet er laget og produsert av Insomniac Games North Carolina.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.