Ren japansk galskap
0

Ren japansk galskap

des 28 Spill.no  

Under denne ukens Nintendo Direct-sending der Saturo Iwata snakket om nye spill til Wii og 3DS, var det få nyheter for oss i vesten. Et spill japanerne kan glede seg til, derimot, er spillet Kiki Trick.

Uforståelig

Spillet fikk en komplett uforståelig trailer denne uken, med vaskebjørner som spiller basket, mennesker som sover, en fyr som får vondt i magen, ekle tegnefilmfigurer med svære ører, og en hel haug med andre elementer som ikke henger sammen i det hele tatt. Ta en titt selv her, vi garanterer at en merkeligere spilltrailer har du aldri sett:

Etter litt videre gransking på nettet har vi funnet ut at spillet er laget av folka bak WarioWare-spillene, og at spillet går ut på å leke med lyd. Det vil si at man skal plassere lydeffekter, lydspor, musikk osv til riktige hendelser. Høres interessant nok ut, men den solide dosen japansk galskap gjør nok at det er små sjanser for at dette noen gang slipper ut fra Japan.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.