Resident Evil 3 Remake coveret lekket på nett før spillet i det hele tatt er annonsert.
0

Resident Evil 3 Remake coveret lekket på nett før spillet i det hele tatt er annonsert.

des 03 Anders Lønning  

For ikke så lenge siden rapporterte vi at ryktebørsen rundt en Resident Evil 3 Remake var unormalt aktiv, da kildene til Eurogamer hadde bekreftet at spillet var under utvikling og at YouTuberen SpawnWave hadde kilder som sa at både en annonsering og lansering av spillet ville være langt mer nært forestående enn de fleste hadde trodd med tanke på at Resident Evil 2: Remake ble sluppet tidligere i år.

Nå har både det japanske og internasjonale coveret til spillet dukket opp på spillnettstedet Gamstat, en side som holder styr på spillertall på PlayStation plattformen, og i følge Eurogamer sine kilder skal dette være de ekte coverene for spillet.

På coverene ser vi  hovedrolle innehaverne fra Resident Evil 3: Nemesis, Jill Valentine, Carlos Oliveira samt antagonisten Nemesis, som alle har fått seg en passende visuell overhaling som står i stil med designet av Leon Kennedy, Claire Redfield og Mr. X fra Resident Evil 2: Remake. Avbildet er også en variant av den japanske utgaven av spillet som heter Biohazard RE: 3 Z Version. Om dette er en spesialutgave av spillet vites ikke, men det skulle ikke forundre oss med tanke på hvor populært RE2: Remake endte opp med å bli.

Det er ennå ikke klart når spillet kommer til å bli annonsert, men Geoff Keighley’s The Game Awards, hvor RE2: Remake er nominert i flere kategorier, er bare 10 dager unna. 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.