«Resident Evil»-klassikere blir nedlastbare
0

«Resident Evil»-klassikere blir nedlastbare

mar 25 Spill.no  

Tidligere denne uken skrev vi om det japanske spillbladet Famitsu, som lovet fire sider om en «Resident Evil»-tittel som mest sannsynlig var gamle spill med oppusset grafikk. Ryktene ville ha det til at «Resident Evil 4» og «Resident Evil: Code Veronica» skulle relanseres i en samlepakke, og nå viser det seg at ryktene stemmer.

Kun digitalt i Europa

Samlepakken vil inneholde de to klassiske spillene, med ny HD-grafikk, og vil bli lansert på Xbox 360 og Playstation 3. Men dette gjelder foreløpig kun for Japan. Capcom har annonsert at de to relanserte spillene vil splittes opp, og lanseres hver for seg som digitalt nedlastbare spill via Playstation Network og Xbox Live Arcade her i Europa, og mest sannsynlig vil vi ikke få en fysisk versjon av spillpakken her.

Begge spillene vil få oppusset grafikk, i tillegg til achievments på Xbox 360 og trophies på Playstation 3.

«Resident Evil: Code Veronica» ble opprinnelig lansert på Dreamcast, og handler om Claire Redfield som leter etter broren sin. Spillet blir regnet som et av de beste i serien, og har solgt over tre millioner eksemplarer totalt.

«Resident Evil 4» ble opprinnelig lansert på Gamecube, og var det første «Resident Evil»-spillet som gikk bort fra de fastlåste kameravinklene fra tidligere spill. Spillet ble kritikerrost, og vant flere priser.

Lanseringsdato for spillene er ikke annonsert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.