Vinn Sony Xperia Play!
0

Vinn Sony Xperia Play!

mar 25 Spill.no  

Torsdag 31. mars lanserer Sony den såkalte Playstation-telefonen i Norge. Sony Xperia Play kommer med et utskyvbart spillkontrollpanel, og flere Playstation-spill vil dukke opp på telefonen. Og nå kan den bli din!

Spilltelefonen

Telefonen kommer med Android 2.3. I tillegg er det den første telefonen i verden som benytter seg av Playstation Suite – en spillplattform som blant annet vil by på mange gamle Playstation-klassikere.

Vi har fått tilsendt en telefon fra Sony Ericsson, og den deler vi selvsagt ut til en heldig leser. Alt du må gjøre for å bli den første i Norge med Playstation-telefonen, er å komme med et forslag til hvilket Playstation-spill du drømmer om å spille på Xperia Play, sammen med en begrunnelse i feltet under her. Vinneren blir trukket og annonsert tirsdag 29. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.