«Resident Evil»-maraton
0

«Resident Evil»-maraton

feb 18 Spill.no  

Er du fan av «Resident Evil»-spillene? Da har vi funnet perfekt helgeunderholdning for deg. Seks karer fra forumet Spillegal skal nemlig spille gjennom hele «Resident Evil»-serien i helga, og alt streames live over nett.

Maraton

– Ideen kom fra at noen av oss mer hardcore «Final Fantasy VII»-fans på Spillegal-forumet snakket løst om å spille gjennom tidenes objektivt sett beste spill en helg, noe vi gjorde realitet av i mai 2010. Opprinnelig hadde vi ikke planlagt å streame det, men vi bestemte oss for å prøve, og det viste seg å bli en stor suksess. En overraskende stor mengde fremmede og nesten hele Spillegal-forumet samla seg foran skjermene sine for å se på, inkludert flere som ikke engang likte spillet. Og det viste seg at alle likte det de så og ville ha mer, forteller Filip Mauricio Fløgstad fra Spillegal.

«Final Fantasy VII» var det første spillet de spilte fra start til slutt for åpent kamera med tilskuere, og i desember gjentok gjengen suksessen med «Metal Gear Solid»-serien. Og nå er det altså «Resident Evil» som står for tur. 19:00 i kveld begynner spilleøkten, og i løpet av helgen skal følgende spill rundes i tur og orden:

«Resident Evil 0»
«Resident Evil»
«Resident Evil 2»
«Resident Evil 3»
«Resident Evil: Code Veronica»
«Resident Evil 4»
«Resident Evil 5»

Spillingen vil foregå døgnet rundt, helt til alle spillene er fullført, og alle som vil kan følge streamen og kommunisere med gjengen fra 19:00 i kveld via denne linken.

– Vi gjør dette for moro, for oss selv og alle andre. Spillegal er et tett knyttet community, og synes faktisk det er gøyalt å prate spill og piss via chat mens vi spiller bra/interessante/kule spill, det blir nesten som å sitte i stua til en kompis og preike mens kontrolleren går litt på rundgang, bare interaktivt. Samtidig er det åpent, hyggelig og velkomment for alle som synes tv-spill er kult, tar i mot temaer og om seerne er engasjerte blir det konkurranser med spillpremier, forteller Filip.

Vi i Spill.no slutter oss til oppfordringen fra Filip og gjengen: glem Gullrekka og alt annet fjås på TV, finn frem brus og potetgull og benk deg foran monitoren fra 18:00 i ettermiddag for en imponerende maratonøkt gjennom en av verdens mest kjente spillserier.

Her kan du følge Spillegals Resident Evil-maraton.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.