Livstegn fra ødemarka
0

Livstegn fra ødemarka

feb 18 Spill.no  

Ved flere anledninger i fjor fikk vi sett nærmere på «Rage», id Softwares kommende actionspill. I dag dukket en helt ny trailer opp i postkassa vår, og den deler vi selvsagt med våre lesere.

Vakker ødemark

Som i mange andre spill har menneskeheten klart å ramponere jordkloden, og «Rage» finner sted i en diger ødemark der menneskene kjemper for å overleve. I tillegg til å være et førstepersons skytespill har id Software også fokusert på kjøretøy i spillet, og spilleren kan bygge og sette sammen sine egne kjerrer underveis.

I den ferske traileren fra spillet blir vi kjent med en lokal sheriff, samt et par andre skrullinger og vesener. Ta en titt selv her:

Utvikler id Software er mest kjent for å ha utviklet «Doom»- og «Quake»-spillene, samt en rekke avanserte grafikkmotorer. «Rage» blir debutspillet for id Softwares «id tech 5»-grafikkmotor.

«Rage» utvikles av id Software og utgis av Bethesda. Spillet lanseres på Playstation 3, Xbox 360 og PC 16. september.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.