Vinn dirtbike fra «Rango»
0

Vinn dirtbike fra «Rango»

feb 18 Spill.no  

Oppdatert!

Vinnerne har blitt trukket. Blyantkvesser vinner dirtbike, Rango og kinobilletter. LesMiserable og Bendiks får spill + kinobilletter i trøstepremie.

24. februar kommer spillet «Rango», basert på animasjonsfilmen med samme navn som har premiere 4. mars. Filmen er laget av mannen bak «Pirates of the Caribbean», og Johnny Depp spiller øgla i hovedrollen.

Vroom vroom!

Vi har fått en diger bunke med premier fra filmdistributøren United International Pictures og spilldistributøren Electronic Arts, og dermed er det konkurransetid nok en gang her på Spill.no.

Hovedpremien denne gangen er en motorisert crossykkel! Før du setter sjokomelka i halsen så må vi gjøre oppmerksom på at den er i barnestørrelse. Med andre ord er dette en perfekt mulighet for deg til å bli verdens beste storebror/storesøster/onkel/tante/far/mor.

I tillegg til sykkelen gir vi bort tre eksemplarer av spillet, samt en bunke kinobilletter til filmen. For å være med i konkurransen må du som vanlig svare riktig på spørsmålet under. Lykke til!

Konkurransen avsluttes 11. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.