Respawn lager nytt Oculus eksklusivt Medal of Honor spill hvor deler av handlingen lagt til Norge
0

Respawn lager nytt Oculus eksklusivt Medal of Honor spill hvor deler av handlingen lagt til Norge

sep 25 Anders Lønning  

EA har sammen med Oculus gravd i katalogen for å finne noe som kunne passe på VR plattformen og har kommet frem til at Respawn og Medal of Honor er to ting som kan gå godt sammen sammen.

Resultatet skal bli Medal of Honor: Above and Beyond som skal komme i løpet av 2020, og skal i følge ryktene på gata være en av de mest påkostede spillene utviklet til Oculus sin VR plattform.

Forrige uke ble en rekke spill nettsteder samlet i San Francisco hvor de ble gitt en demonstrasjon av spillet og tilbakemeldingene virker særdeles lovende.

 

Satt i Europa under andre verdenskrig skal handlingen i spillet være delt opp i tre akter, hvor den første er satt til den franske motstandsbevegelsen med tilhørende sabotasje oppdrag, den andre er lagt til Normandie på D-dagen og den siste er lagt til Norge og omhandler kampen om tungtvannet.

 

Basert på traileren minner spillet oss veldig om fantastiske Blood & Truth som undertegnede beskrev som den første skikkelige killer-appen for VR

Andre nyheter fra Oculus Connect presentasjonen i dag er at fra og med en oppdatering som kommer i november vil Oculus Quest headsettene, som per i dag er en såkalt “stand-alone” enhet som man ikke trenger en PC for å bruke, ha muligheten til å kobles opp mot en PC slik at det kan benytte seg av funksjoner og spill det ellers ikke har hatt støtte for.

En annen nylig annonsert funksjon er at Oculus Quest headsettet også vil få en oppdatering tidlig i 2020 som gir støtte for såkalt «Full hand tracking», uten ekstra kostnad eller maskinvare.

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.