Riot Games ti uker lange feiring er i gang
0

Riot Games ti uker lange feiring er i gang

jul 22 Anders Lønning  

Akkurat nå pågår en ti uker lang feiring i Riot Games spillene League of Legends, League of Legends Wild Rift og Legends of Runeterra. Tidligere begivenheter har sett League universet besøke alt fra cyberpunk fremtider til middelalder fantasy full av hekser og gamle guder. Denne gangen befinner begivenheten sted i et alternativt anime-inspirert univers kalt Star Guardian som jeg tror League fansen kjenner fra før

Jeg skal ikke late som jeg forstår meg på alt som skjer rundt Riot Games sine spill om dagen. Jeg husker dagen League of Legends kom på markedet og følte at så snart jeg snudde ryggen til det for å fokusere på noe annet så vokste det seg til å bli noe av det største i hele spillindustrien.

Det hele ble sparket i gang av en musikksvideo fra artisten Porter Robinson for sangen «Everything Goes On», samt lanseringen av det trede Sessions albumet kalt «Star Guardian Taliyah». Sangene på dette albumet er fri for bruk av spillere og innholdsskapere.

Albummet har en sang som heter 3D Blast på seg, og som en Sonic fan så kan jeg bare anta at den er helt vill, akkurat som spillet.

På nettsiden til Star Guardian finner man alt som skjer rundt begivenheten, alt fra hvilke skins som er knyttet til Star Guardian begivenheten og hvordan man kan delta i begivenhetene gjennom LoL, Wild Rift, Legends of Runeterra og Teamfight Tactics. Presentasjonen på nettsiden er også svært imponerende.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.