Rockstar bekrefter vårlansering
0

Rockstar bekrefter vårlansering

okt 31 Spill.no  

En butikkansatt lekket nylig bilder av promomateriale til Grand Theft Auto V der det kom frem at lanseringsdatoen så ut til å være til våren. Nå har Rockstar sendt ut en pressemelding som bekrefter ryktene.

Våren 2013

Grand Theft Auto V skal lanseres våren 2013 på Playstation 3 og Xbox 360, og finner sted i Los Santos, som vi tidligere har besøkt i Grand Theft Auto III: San Andreas.

Et nytt bilde har også dukket opp, av en bikinikledd dame med en telefon som minner mistenkelig om et visst populært telefonprodukt fra virkeligheten. Vi spår omfattende harsellering med sosiale medier i det kommende spillet.

Grand Theft Auto V er foreløpig kun annonsert for Xbox 360 og Playstation 3, noe som har ført til en rekke kommentarer fra PC-spillere på Rockstars nettside som etterlyser en PC-versjon. Faktisk har det blitt så mye mas at Rockstar har postet en egen kommentar til annonseringen der de truer med å utestenge brukere som maser om en bekreftelse av PC-versjonen på Rockstars nettside. Rockstar sier at de kun fokuserer på konsollversjonene nå, og at de ikke er klare til å dele informasjon om en PC-versjon av Grand Theft Auto V det nåværende tidspunkt.

Det planlegges en visning av Grand Theft Auto V for utvalgt presse i nær fremtid, så vi forventer at mer informasjon om spillet vil dukke opp om ikke alt for lenge.

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar og utgis av Take-Two Interactive. Spillet lanseres på Xbox 360 og Playstation 3 våren 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.