Rød høst for Nintendo
0

Rød høst for Nintendo

okt 12 Spill.no  

Spill.no har tidligere skrevet om spillserien «Super Mario» som feirer 25 år i år. I den anledning har Nintendo allerede annonsert en spesialutgave av de gamle NES-spillene til Nintendo Wii, og nå har de også annonsert nye jubileumsutgaver av konsollene sine.

Rødt

Jubileet starter med lanseringen av en rød Nintendo DSi XL 22. oktober. I tillegg til å være rød har den noen lett gjenkjennelige tegninger på forsiden av lokket, og du får med spillet «New Super Mario Bros.» i pakken.

Uka etter lanseres en ny knallrød Nintendo Wii. Konsollen kommer med en rød håndkontroll samt en rød nunchuck, samt tre spill. I tillegg til det obligatoriske «Wii Sports» følger det også med et eksemplar av «New Super Mario Bros. Wii», samt en installert versjon av «Donkey Kong» – klassikeren fra 1981 som var debutspillet til Mario.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.