Valve kjøper Firewatch-utvikler
0

Valve kjøper Firewatch-utvikler

apr 21 Anders Lønning  

Oppdatering: Nå er det offisielt. Campo Santo blir del av Valve-familien. 

Original nyhet følger under:
Indiestudioet Campo Santo blir angivelig kjøpt opp av ingen ringere enn Valve. Dette melder i hvert fall Jason Schreier fra Kotaku, som har fått nyheten bekreftet fra tre av sine kilder.

Kildene til Schreier melder også at Valve planlegger å flytte studioet til Seattle, men utenom det er planen at studioet skal forbli slik det har vært. Oppkjøpet er med andre ord ikke gjort for å absorbere og omplassere dets ansatte slik større firma ofte gjør.

Verdt å nevne at verken Valve eller Campo Santo har bekreftet noe ennå.

Noen av dere husker kanskje at Gabe Newell for litt over en måned siden annonserte at Valve skulle begynne å lage spill igjen, og hvis informasjonen fra Schreier angående Campo Santo oppkjøpet stemmer, kan det se ut til at Gabe mente alvor. Det blir spennende å se om det kommer flere oppkjøp fra Valve sin side i tiden som fremover.

Campo Santos neste spill, In the Valley of Gods, ble annonsert på fjorårets Game Awards, og har planlagt lansering en gang i løpet av 2019.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.