Rykteflom skal avdekke mengder av Microsoft-nytt
0

Rykteflom skal avdekke mengder av Microsoft-nytt

jan 31 Spill.no  

Nettforumet NeoGAF har lenge vært et mekka for spillrelaterte rykter og nyheter, og fra tid til annen kommer noen av nettstedets brukere med en hel flom av påståtte fakta relatert til kommende spill og prosjekter. Nettopp dette har nylig skjedd i det som er en gedigen rykteflom av for det meste Microsoft-relatert nytt.

Ryktene som omhandles i denne artikkelen stammer hovedsakelig fra en relativt ny NeoGAF-bruker ved navn Ntkrnl, hvis påstander og kredibilitet har blitt verifisert av sidens administratorer. Allikevel vil vi gjøre det helt klart at ingenting som tas opp i denne artikkelen har blitt offisielt bekreftet fra høyere hold, og alle ryktene bør dermed tas med en solid klype salt.

Store planer på gang hos Microsoft

Brorparten av brukeren Ntkrnl sine avsløringer er sentrert rundt nytt fra Microsoft-fronten. Blant annet kan han fortelle at Microsoft angivelig planlegger å lansere Halo 2 Anniversary Edition til Xbox One, som skal inkludere betatilgang for Halo 5, kjøre i 60 FPS i en oppløsning på 1080p, flerspiller og Theatre Mode. I tillegg hviskes det om en alternativ slutt til spillet, uten at brukeren ansvarlig for lekkasjene kan bekrefte dette.

Microsoft skal også planlegge å lansere Xbox One-porter av Halo 3 og Halo 4, og alt dette skal komme i løpet av neste år – inkludert det kommende Halo 5, som skal være utsatt. I tillegg nevner Ntkrnl en serie basert på Halo, som skal være separat fra den Spielberg-produserte TV-serien, og mer i stil med Forward Unto Dawn.

Microsofts planer for framtiden som vi har dekket over er blant de mest interessante og sikreste ryktene fra lekkasjen, men brukeren Ntkrnl har også sluppet store mengder informasjon om en rekke andre titler. Vi oppsummerer resten på neste side.

– Crackdown 3 er på vei, skal lanseres i 2016.

– Xbox One i Norge i April

– Forza Horizon kommer til Xbox One, skal ha åpen verden og kjøres i 1080p.

– Quantum Break skal komme i siste kvartal 2014.

– Sunset Overdrive skal lanseres høsten 2014. Sunset Overdrive-kontroller skal komme i oktober.

– Fable Legends kommer sommeren 2015, intet Fable Anniversary for Xbox One

– Neste Gears of War vil komme om rundt to til tre år.

– Titanfall får minst to DLC-pakker etter lansering, først etter 45 dager, så etter 120 dager

– Platinum Games’ kommende spill, med arbeidstittelen Project Nagano, skal komme i mars 2016

– Last of Us skal få GOTY-utgave i 2014

– Uncharted og The Order 1886 skal være utsatt til 2015.

Kilder: NeoGAF, CouchJockeyz

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.