Se de siste bildene
0

Se de siste bildene

feb 25 Spill.no  

Nintendo slår på stortromma og gir oss actionfylte, fargerike og nostalgivekkende skjermbilder fra sine kommende storsatsninger. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte de siste bildene fra «Super Mario Galaxy 2» og «Metroid: Other M».

(Se flere bilder på side to)

Yoshi gjør comback

I tillegg til en hel haug med bilder kom det også mer info om de kommende storsatsningene. Nintendo kunne blant annet avkrefte ryktene om bruk av resirkulerte brett fra «Super Mario Galaxy» i oppfølgeren. Som traileren så gledelig viser, vil vi også et få gjensyn med Marios trofaste følgesvenn Yoshi – og få muligheten til å utforske planetenes indre kjerne.

Puppe-Samus i historiedrevet «Metroid: Other M»

For alle «Metroid»-fans vil det nok være en lettelse å se en nokså anstendig Samus i det som loves å bli det mest historiedrevne spillet til nå. Skaperne bak det puppefikserte kampsportspillet «Dead or Alive» har til en viss grad motstått fristelsen og Nintendo kunne røpe at vi for første vil høre stemmen til Samus Aran. Spillet ser for øvrig ut til å gå for en blanding av to- og tredimensjonale synsvinkler.

På det amerikanske markedet har spillene fått publiseringsdatoer i slutten av mai måned. Nøyaktig når Wii-eiere her til lands får begi seg ut på nye eventyr med Mario og Samus ventes å være bekreftet om kort tid.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.