Se Mass Effect som anime
0

Se Mass Effect som anime

jul 13 Spill.no  

En trailer for Mass Effect-tegnefilmen Paragon Lost ble nylig sluppet på årets San Diego Comic Con.

Tegneseriespillfilm

Tegneseriemesser handlet opprinnelig mest om tegneserier, tegnefilm og film, men med årene har det unngåelige brorskapet mellom tegneserie- og spillentusiaster ført til at også spillbransjen er godt representert på disse arrangementene. Og når Bioware går til steget med å få laget en anime-film av Mass Effect, er det ingen tvil om at dette er det perfekte stedet å promotere den.

Mass Effect: Paragon Lost forteller forhistorien til hendelsene i Mass Effect 3, og knytter dermed spillene ytterligere sammen. Den byr i tillegg på bakgrunnsinfo om Vega, som i filmen leder et spesialteam i kamp mot The Collectors.

Se trailer

Mass Effect: Paragon Lost er laget i samarbeid mellom Funimation Entertainment og studioet T.O. Entertainment. Filmen er regissert av Atsushi Takeuchi og lanseres 13. november på Blu-ray og DVD i USA. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.