Siste nytt fra Arkham
0

Siste nytt fra Arkham

feb 17 Spill.no  

I våre øyne var «Batman: Arkham Asylum» et av de aller beste spillene i 2009. Forventningene er derfor skyhøye til oppfølgeren, «Batman: Arkham City», som flytter handlingen fra sinnsykehuset ut i storbyen.

Dristig fengselsplan

«Batman: Arkham City» finner sted halvannet år etter forgjengeren. Fengselsdirektør Quincy Sharp har problemer med å finne plass til alle de kriminelle i byen, og har derfor kjøpt opp et stort slumområde av byen som har blitt inngjerdet og gjort om til fengsel. En idé som neppe hadde blitt godkjent av noe bystyre i Norge.

Når skurken Two-Face bestemmer seg for å ha en offentlig henrettelse av Catwoman i den nye skurkebyen, bestemmer Batman seg for å rykke inn for å redde henne. Og dermed er spillet i gang.

Spillet utvikles av Rocksteady Studios, som også stod bak forgjengeren, og lanseringsdato er satt til i høst.

Se flere skjermbilder fra «Batman: Arkham City» på neste side!

«Batman: Arkham City» utvikles av Rocksteady Studios og utgis av Warner Bros Entertainment. Spillet lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC i høst.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.