Vakker og blodig zombie-trailer
0

Vakker og blodig zombie-trailer

feb 17 Spill.no  

Spillet «Dead Island» har vært i utvikling ganske lenge, de første skjermbildene og trailerne dukket opp allerede i 2008, men siden da har det vært stille fra utvikler Techland. Inntil nå.

Zombieballett

«Dead Island» handler om zombier som invaderer et ferieparadis. Ifølge informasjonen som forelå i 2008 kommer spillet til å bli et førstepersonsspill, men fokuset vil være på nærkamp i stedet for på skytevåpen.

Klippet under er den nyeste traileren fra spillet, originalt publisert av nettsiden IGN. I denne kan vi se en familie som kjemper mot zombie-invasjonen. Dessverre sier ikke denne traileren noe om hvordan det ferdige spillet vil se ut, men Techland og utgiver Deep Silver prøver forhåpentligvis å etablere en stemning som vi vil oppleve i spillet.

Se traileren selv her (vi advarer mot sterke (datagenererte) scener):

«Dead Island» utvikles av Techland og utgis av Deep Silver. Spillet skal etter planen lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC i løpet av året.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.