Sjørøverfest i neste Assassin’s Creed?
0

Sjørøverfest i neste Assassin’s Creed?

feb 27 Spill.no  

Det kan se ut som sjøslagsekvensene i Assassin’s Creed III har gitt mersmak for utviklerne i Ubisoft. Alt tyder nemlig nå på at Assassin’s Creed IV kommer til å finne sted i Karibien med sjørøvere i hovedrollen.

Plakater, kart og andre lekkasjer

Eurogamer har oppsummert lekkasjer via flere nettsteder med informasjon om det neste Assassin’s Creed-spillet, som har tittelen Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Hovedrolleinnehaver er Edward Kenway, bestefaren til Connor fra Assassin’s Creed III. Kenway jobber som leiemorder og sjørøver. Ifølge Eurogamer har en plakat fra spillet blitt sendt ut til forhandlere med et detaljert kart over det Karibiske hav på baksiden. Nettsiden Kotaku skaffet tilveie et bilde av kartet.

Nettsiden Examiner har også publisert det artikkelforfatteren hevder er det første skjermbildet fra spillet som kjører på Xbox 360. Ettersom artikkelen ikke oppgir noen kilde for bildet kan vi ikke gå god for at det er ekte. Artikkelforfatter Nicholas Gigante har uansett et ego tilsvarende etternavnet sitt og har vannmerket bildet med sitt eget navn.

Spillet er ikke offisielt bekreftet av Ubisoft ennå, men Gigante fra Examiner.com hevder Ubisoft har den første presentasjonen av spillet i dag, 27. februar, så vi regner med en offisiell bekreftelse snart.

Ifølge ryktene Eurogamer har oppsummert skal spillet lanseres før jul i år, og det skal utvikles til nåværende plattformer som Xbox 360, Playstation 3 og PC, samt nestegenerasjonskonsoller.

Kilder: Eurogamer, Examiner, Kotaku

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.