Skrekk fra Assassin’s Creed- og Uncharted-skapere
0

Skrekk fra Assassin’s Creed- og Uncharted-skapere

okt 18 Spill.no  

En ny spillutvikler fra Canada kalt Red Barrels Games har annonsert sitt første spill, Outlast. Selv om studioet er helt ukjent, består de av veteraner fra Naughty Dog, Ubisoft og Electronic Arts med mange års erfaring i spillbransjen.

Asyl

utviklerens hjemmeside skriver de blant annet at folkene bak studioet har jobbet med spillserier som Prince of Persia, Assassin’s Creed, Army of Two, Splinter Cell og Uncharted. Red Barrels Studios første spill er Outlast, et skrekkspill som finner sted på et forlatt asyl i Colorado. Spilleren er en journalist som følger et tips som leder han til asylet, der alt ikke er som det skal være. Ut fra traileren å dømme ser det ut som utviklerne har hentet inspirasjon fra det meste som finnes av skrekkspill og filmer.

Se traileren til Outlast her:

Outlast utvikles til PC og planen er å lansere det for digitalt salg i løpet av 2013. En ny trailer skal dukke opp på spillets hjemmeside 30. oktober, for de som ikke fikk nok skrekk og gru fra glimtet ovenfor.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.