Gir ut Far Cry 3-mod til Minecraft
0

Gir ut Far Cry 3-mod til Minecraft

okt 17 Spill.no  

Ubisoft har annonsert en modifikasjon av det populære sandkassespillet Minecraft som skal være inspirert av Far Cry 3-universet.

MineCry / FarCraft

Pakken inneholder endringer på omgivelser, våpen og verktøy, i tillegg til egne design av sentrale rollefigurer i Far Cry 3, som Vaas, Jason og Citra. Over 50 skjulte hemmeligheter ligger i tillegg og venter på å bli funnet på kartet

Bak herligheten står Michael Lambert, eller Sacr3, som mange kjenner ham som. Sacr3 står bak blant annet modden Newcraft City, og har sammen med Axel Janssen og Yohann Delcourt snekret sammen den Far Cry-tematiske pakken som slippes gratis på den offisielle nettsiden 26. oktober. Noe å leke med frem til lansering?

Far Cry 3 utvikles og utgis av Ubisoft for Playstation 3, PC og Xbox 360. Lansering er satt til 29. november. Les sniktitt HER og intervju HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.